Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN TEŞRİFLERİYLE 13. ÇALIŞMA MECLİSİ YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİK

2024-05-01

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN TEŞRİFLERİYLE 13. ÇALIŞMA MECLİSİ YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİK

Genel Başkanımız Vedat BÖKE, 30 Nisan 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen, 13. Çalışma Meclisi Yemeği’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında gerçekleştirilen yemek programına Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanımız Mahmut ARSLAN’nın yanı sıra, Genel Başkanımız Vedat BÖKE, Genel Başkan Vekilimiz Serpil AÇIKGÖZ, Genel Başkan Yardımcımız Derya AYDOĞAN, Hizmet -İş Sendikası İktisadi İşletmesi (Emek konukevi) İşyeri Temsilcimiz Bayram DEMİRKAN, Engelliler Komite Başkanımız Hanifi KARADAĞ, Üyelerimiz, Veysel ÇAYLAK, Emine DİLEK, Hakan BAŞKAL ve Seyfi ÖĞÜT konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın genel başkan ve yardımcıları ile Çalışma Meclisi’nin diğer tarafları, işçiler ve basın mensupları katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemek sonrası yaptığı konuşmada, Çalışma Meclisi’nin üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye ve tüm dünyada yarın coşkuyla kutlanacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, helal rızık peşinde koşan tüm işçilere selam ve sevgilerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı’nın inşası için ter döken, emek veren her bir kardeşimden Allah razı olsun” ifadesini kullandı.

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım