Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN 

2024-04-30

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN 

Değerli Oleyis Sendikası üyeleri ve emekçi kardeşlerim,

Bugün, emeğin ve dayanışmanın en kıymetli olduğu günlerden birini kutluyoruz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, bizlere emeğin değerini hatırlatırken, birlik ve dayanışmanın gücünü bir kez daha vurguluyor.

Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon, emekçilerin hak ettikleri yaşam standartlarına ulaşmalarını engellemektedir. Ancak biz, Oleyis Sendikası olarak, bu adaletsizliğe karşı mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız. Emeğin değerini koruyacak, enflasyonun yarattığı olumsuz etkileri en aza indirecek politikalar için mücadele ediyoruz.

Vergi sisteminde de adalet sağlanmadığı sürece, emekçilerin hak ettikleri yaşam kalitesine ulaşmaları mümkün olmayacaktır. Vergi politikalarında adaleti sağlamak, toplumsal dengenin ve refahın temelini oluşturur. Bizler, vergide adaletin sağlanması için kararlı bir şekilde çalışıyoruz.

Ülkemizde, kamuda taşeron sistemi maalesef emekçilerin haklarını gasp etmekte ve güvencesiz çalışma koşullarına neden olmaktadır. Bu haksızlık ve adaletsizlik son bulmalıdır. Oleyis Sendikası olarak, kamuda taşeron sisteminin son bulması için kararlı bir şekilde mücadele ediyoruz. Tüm emekçilerin güvenceli ve adil çalışma koşullarına kavuşması için birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bugün, birlik olma ve dayanışma içinde enflasyonla, vergi adaletsizliğiyle ve emek sömürüsüyle mücadele etme günüdür. Birlikte, daha adil, daha eşit ve daha insanca bir dünya için mücadelemizi sürdüreceğiz.
Sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir 1 Mayıs diliyorum!

VEDAT BÖKE
OLEYİS SENDİKASI GENEL BAŞKANI

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım