Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

YENİLİKÇİ ÖĞRENME METOTLARIYLA TURİZM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SENDİKAL KAPASİTELERİNİN ARTIRILMASI PROJESİ İLK EĞİTİMİNİ İSTANBULDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2020-12-09

Yenilikçi Öğrenme Metotlarıyla Turizm Sektöründe Çalışan Kadınların Sendikal Kapasitelerinin Artırılması Projesi ilk eğitimini İstanbulda gerçekleştirildi.

OLEYİS Sendikası tarafından yürütülen ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destekleriyle yapılan “Yenilikçi Öğrenme Metotlarıyla Turizm Sektöründe Çalışan Kadınların Sendikal Kapasitelerinin Artırılmasına ilişkin OLEYİS sendikası tarafından hazırlanan Projenin ilk eğitimini İstanbulda gerçekleştirildi.

Genel Başkanımız Vedat Böke’nin yaptığı açılış konuşması ile başladı. Oleyis Kadın Komite Başkanı Derya Aydoğan’ın projenin tanıtımını yaparak ilk eğitimler İstanbul’da başlamış oldu. 

OLEYİS Sendikamız Genel Sekreteri ve Proje Koordinatörü Serpil Açıkgöz yönetiminde HAK-İŞ” Fıtratta Farklılık ve Haklarda Eşitlik” Kavramının Sendikal Çalışmalara Katkısı ve Toplu İş Sözleşmesi Müzakere Teknikleri ile ilgili eğitim verdi.

Sendikamızın Hukuk Başmüşaviri Av.Yılmaz İÇÖZ ise “Eğitimde Çalışma Hayatında İşçilerin Sahip Olduğu Yasal Haklara” ilişkin eğitimi gerçekleştirdi.

Eğitmenlerimizden Ceren CEBECİ,  “Duygusal Zeka”, “Yüksek Liderlik” ve “Güçlü İletişim Teknikleri” konularında eğitimler verdi. 1. Gün eğitimlerimiz yapılan sertifika töreniyle tamamlandı.

 

 

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım