Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN! HOŞ GELDİN 2024

2023-12-31

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN!

2023 yılına, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem dolayısıyla vefat eden vatandaşlarımızın, ezan dinmesin, bayrak inmesin diye kutsal vatan toprağını canı pahasına koruyan kahramanlarımızın acısı yüreğimizde, tüm dünyanın gözü önünde Filistin’de yapılan soykırım sebebiyle öldürülen masum çocukların isyanı dilimizde veda ediyoruz.

2024 yılının tüm insanlık için barış, sağlık, huzur getirmesi… İşçi haklarının, adaletin, dayanışmanın daha güçlü olduğu bir yıl olması dileğiyle.

Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha güçlü olacağız. Haklarımıza koruyarak, örgütlenerek, birlik olarak ve dayanışma göstererek her zorluğun üstesinden geleceğimizi biliyoruz. İşçi sınıfının birlik ve dayanışma gücü aydınlık yarınların teminatı olacaktır.

Alın teri döken, emeğiyle üreten, yeni bir dünya kuran tüm emekçilere ve üyelerimize iyi yıllar diliyor, 2024 yılının Savaşların ve hak ihlallerinin olmadığı, herkesin iş güvencesinin tanındığı ve herkese adaletin eşit uygulandığı yeni bir dileğiyle, yeni yılın, sevgi, barış ve umut dolu günler getirmesi dileğiyle, sağlıkla, mutlulukla dolu bir yıl geçirmenizi temenni eder, hepinizi sevgiyle selamlarım.

 

Vedat BÖKE
Oleyis Sendikası Genel Başkanı

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım