Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

VERGİDE ADALET

2024-01-05

VERGİDE ADALET

Oleyis Sendikası olarak kamu işçilerinin vergi adaleti konusundaki çağrımızı bir kez daha yineliyoruz. Kamu işçileri, ülkemizin çeşitli sektörlerinde, en temel hizmetleri sunarak, toplumun sağlığını, güvenliğini ve eğitimini sağlamak için çaba harcayan unsurlardır. Ancak, vergi sistemi içerisinde yaşanan adaletsizlikler, bu fedakar emekçi kesimin omuzlarına ağır bir yük bindirmektedir.

Kamu işçileri olarak üstlendiğimiz sorumlulukların farkındayız ve bu sorumluluğun bir parçası olarak adil bir vergi sistemi talep ediyoruz. Mevcut durumda, vergi oranlarındaki dengesizlikler ve gelir dağılımındaki adaletsizlikler, özellikle düşük ve orta gelir gruplarındaki kamu işçilerini olumsuz etkilemektedir.

Bizler, vergi sisteminin, emekçilerin gelir düzeyine uygun şekilde düzenlenmesini talep ediyoruz. Bu kapsamda, gelir vergisi dilimlerinin gözden geçirilmesi, düşük gelir gruplarına yönelik vergi avantajlarının artırılması ve vergi muafiyet sınırlarının revize edilmesi gereklidir. Kamu işçileri, özverili çalışmalarının karşılığında yüksek vergi oranları ile karşılaşmamalıdır.

Vergi sisteminde yapılacak adil düzenlemeler, sadece kamu işçilerinin değil, bütün toplumun refahına katkı sağlayacaktır. Bu nedenle, Oleyis Sendikası olarak, kamu işçilerinin vergi adaleti taleplerini dile getirirken, Birlikte, adil bir vergi sistemi için mücadele ederek, toplumun her kesimine adil bir gelecek sağlamak amacındayız.

Sesimize kulak verin, destek olun. Adaletli bir vergi sistemi, daha güçlü ve eşit bir Türkiye için ilk adımdır. #VergideAdalet

OLEYİS SENDİKASI

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım