Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

SOYKIRIMA HAYIR, FİLİSTİN’E DESTEK, SİYONİZME LANET MİTİNGİNE KATILDIK

2023-10-14

SOYKIRIMA HAYIR, FİLİSTİN’E DESTEK, SİYONİZME LANET MİTİNGİNE KATILDIK

Ülkemizin önde gelen STK'ları; HAK-İŞ, MEMUR-SEN, İHH, TÜGVA, AGD, CİHANNÜMA ve ÖNDER ile birlikte Ankara'da gerçekleştirdiğimiz "Soykırıma Hayır, Filistin'e Destek, Siyonizme Lanet Mitingi"ne Genel Başkanımız Vedat Böke, Genel Başkan Vekilimiz Serpil Açıkgöz, Genel Başkan Yardımcımız Derya Aydoğan, Kadın Komite Başkanımız Sema Acar, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz ve İç Anadolu Şube Yöneticimiz Halit Burak Kolsal ve Üyelerimizle birlikte katılarak destekte verdiler.

Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanımız Mahmut Arslan,

"Bugün Filistin için, Gazze için, mukaddes şehir Kudüs için, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa için, insanlık için buradayız, meydanlardayız.

Kahrolsun Siyonist katiller, kahrolsun katliamlara sessiz kalanlar, kahrolsun Batı emperyalizmi."dedi

Genel Başkan Böke,

“Tüm dünyanın gözü önünde Gazze’de yaşanan trajediyi, ‘Filistin’e Destek, Siyonizme Lanet Mitingi'nde, vatandaşlarımız ve üyelerimizle birlikte bir kez daha lanetledik.

İsrail’in Gazze’ye yönelik günlerdir sürdürdüğü saldırılarda, hunharca hayatlarına son verilen Müslümanları dualarla yad ettik. Acısını, hüznünü ve öfkesini paylaştığımız dost ve kardeş ülke Filistin’de şehit olan din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Filistin mücadelesinde sorumluluk almaya ve sorumlu davranmaya devam edeceğiz. ” dedi.

 

OLEYİS BASIN

 

 

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım