Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

“KADRO DIŞI BIRAKILAN KAMU SOSYAL TESİSLERİ TAŞERON İŞÇİLERİMİZİN KADROYA ALINMA TALEBİMİZİ YİNELİYORUZ.”

2024-02-08

OLEYİS olarak Kamuda kadro mücadelesinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Konfederasyonumuz HAK-İŞ öncülüğünde, Kadro dışı bırakılan tüm kamu taşeron işçilerinin kadroya alınması için mücadelemiz sürecektir. 

OLEYİS Sendikası olarak, Kamu sosyal tesislerde uzun yıllardır emek veren işçilerimizin haklarının korunması ve daha iyi çalışma koşullarına sahip olmaları için mücadele etmekteyiz. Bugün, bir kez daha, Kamu sosyal tesis işçilerimizin kadroya alınması talebimizi yineliyoruz.

Bu haklı mücadelemiz de özelikle iş kolumuzda olan Kamu Sosyal Tesisleri, Öğretmen Evleri, Hâkim ve Polis Evleri, Üniversite Sosyal Tesisleri, KİT Bünyesinde taşeronda çalışan Sosyal Tesis vb. çalışanlarına kadro verilmesi ve bu şekilde ancak sosyal adaletin sağlanabileceğini bir kez daha kamuoyuna sunuyor, hükümetimizden Kamu Sosyal Tesislerin de çalışan işçilerimizin haklı talebi olan kadro taleplerine kulak vermelerini ve gereken adımların biran önce atılmasını bekliyoruz.

Bu haklı mücadelemiz de kamuoyunun ve ilgili tüm paydaşların desteğini beklerken, işçilerimizin haklarının savunulması ve korunması için kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğimizi belirtmek isteriz.

Kamu da Taşeron Sistemi son bulana kadar mücadelemiz sürecektir.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım