Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ SERPİL AÇIKGÖZ HAK EMEK-DER’İN  KURUCU ÜYESİ OLDU

2024-01-08

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ SERPİL AÇIKGÖZ HAK EMEK-DER’İN  KURUCU ÜYESİ OLDU

Konfederasyonumuz HAK-İŞ tarafından aylar önce başlatılan çalışmalar neticesinde Hak Emekliler Derneği’nin (HAK EMEK-DER) kuruluşu gerçekleştirildi.Yönetiminde HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın birçok yöneticisinin yer aldığı HAK EMEK-DER’in kurucu üyeliğine Sendikamız Oleyis’in Genel Başkan Vekili Serpil AÇIKGÖZ Kurucu yönetim kurulu üyesi oldu.

HAK EMEK-DER'İN KURULUŞ AMACI

Derneğin kuruluşu, çalışmaları ve faaliyet alanlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulanan Genel Bakan Vekilimiz Serpil AÇIKGÖZ; “Her yıl HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımıza üye binlerce işçi arkadaşımız emekli oluyor. EYT ile birlikte HAK-İŞ’li 30 binin üzerinde kişi de emekli oldu. Hala da süresini dolduran, şartları sağlayan işçiler emekli olmaya devam ediyor. Bu arkadaşlarımızın nasıl ki, sendikalarımıza üyeyken hak ve menfaatleri korunup geliştirildiyse, aynı şekilde Hak Emekliler Derneği olarak, işçilerin emekli olduktan sonra haklarını savunmak, büyük bir dayanışma içerisinde işçi emeklisi arkadaşlarımızın sorunlarına çözümler üretmek için derneğimizin kuruluşunu gerçekleştirdik. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan başta olmak üzere derneğin kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

AÇIKGÖZ ÜYELİK ÇAĞRISI YAPTI

HAK EMEK-DER'i büyütmek ve çalışma hayatında söz sahibi konuma taşıyabilmek için üye çalışması yaptıklarının altını çizen AÇIKGÖZ, "Gerek Sendikamız OLEYİS'e gerekse HAK-İŞ'e bağlı sendikalarımıza üye iken emekli olan, emekli olup da çalışmaya devam tüm işçi emeklilerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyorum." diyerek üyelik çağrısı yaptı.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım