Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ: KADINLARIN GÜCÜ VE DİRENİŞİ

2024-03-07

"8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ: KADINLARIN GÜCÜ VE DİRENİŞİ"

Bugün, tüm dünyada kadınların hak mücadelesini, başarılarını ve özverilerini kutladığımız özel bir günü yaşıyoruz. Kadınlar, yaşamlarımıza kattıkları değerle her zaman ön planda olmuşlardır. Cesaretleri, azimleri ve sevgileriyle dünyayı daha güzel bir yer haline getirirler. Ancak hala birçok kadın, eşitlik, adalet ve özgürlük mücadelesi veriyor. 8 Mart Kadınlar Günü, bu mücadelenin bir simgesidir ve bizlere bu alanda daha fazla çaba gösterme çağrısında bulunur.

Kadınlar, sadece bugün değil, her gün takdir edilmelidir. Onların varlığı, toplumun temelini oluşturur ve her alanda başarılarıyla öne çıkarlar. Ancak, hala birçok kadın, eşitsizlik, ayrımcılık ve cinsiyet temelli şiddetle karşı karşıyadır.

FİLİSTİNLİ KADINLARIN YAŞADIĞI ZORLUKLARI VE VERDİKLERİ MÜCADELEYİ YÜREKTEN SELAMLIYORUZ

Bugün, aynı zamanda Filistin'deki kadınların sesini yükselttiği bir gün. Kadınlar Günü'nü kutlarken, Filistinli kadınların yaşadığı zorlukları ve verdikleri mücadeleyi yürekten selamlıyoruz.

Filistinli kadınlar, işgal altındaki topraklarda yaşamlarını sürdürürken her gün adaletsizlikle ve baskıyla yüzleşiyorlar. Ancak, bu zorluklara rağmen, kararlılıkla ayakta duruyorlar ve özgürlükleri için mücadelelerini sürdürüyorlar.

Oleyis olarak değerli kadın üyelerimiz başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutlarken, Filistinli kadınların mücadelesine saygıyla eğiliyor ve onların yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Umuyoruz ki, birlikte daha adil bir dünya için daha güçlü bir şekilde sesimizi yükseltiriz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun!

Sevgi ve dayanışmayla,
Sema ACAR
Oleyis Sendikası Kadın Komite Başkanı

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım