Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

6 ŞUBAT "ASRIN FELAKETİ"NİN YIL DÖNÜMÜ!

2024-02-05

6 ŞUBAT "ASRIN FELAKETİ"NİN YIL DÖNÜMÜ!
ACIMIZ İLK GÜNKÜ GİBİ TAZE…


6 Şubat 2023…

Tarihini hepimizin hafızalarına kazıyan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinden bir yıl geçti.

11 ilimizde büyük yıkıcı etki gösteren depremde 53 bin 537 vatandaşımız hayatını kaybetti, 107 bin 213 vatandaşımız da yaralandı.

Asrın Felekati olarak adlandırdığımız 6 Şubat depremin yıl dönümün de “Peygamber Efendimizin (S.A.V) göğe yükselişini ve Allah katına çıkışını ifade eden Miraç Kandili’ne erişmenin sevincini ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünün hüznünü bir arada yaşıyoruz. Miraç, Peygamber Efendimizin bir gece Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya vardığı, içerisinde pek çok hikmet ve sırların bulunduğu mübarek bir yolculuğun adıdır.

Miraç Kandilinin manevi huzurunu hep birlikte yaşadığımız bugünlerde geçtiğimiz yıl yaşadığımız büyük deprem felaketlerinde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına ise sabırlar diliyoruz.

Asrın Felaketi olarak adlandırılan en yıkıcı depremlerinden birisi olan 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde Konfederasyonumuz HAK-İŞ öncülüğünde Oleyis olarak her zaman olduğu gibi maddi ve manevi milletimizin, devletimizin, üyelerimin yanında olduk.

Bu duygu ve düşüncelerle, İnsanlık Âleminin salgın hastalıklar, savaş ve türlü felaketlerle sınandığı bu mübarek günde Yüce Allah’tan ülkemize, İslam Âlemi ve bütün insanlığa sağlık sıhhat getirmesini temenni eder, depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Vedat BÖKE
Oleyis Sendikası Genel Başkanı

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım