Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

28 ŞUBAT POSTMODERN DARBESİ: “DEMOKRASİYE KARA LEKE DÜŞÜREN HER TÜR GİRİŞİM, DARBE VE İHTALALLERİ KINIYORUZ”

2024-02-28

28 ŞUBAT POSTMODERN DARBESİ: “DEMOKRASİYE KARA LEKE DÜŞÜREN HER TÜR GİRİŞİM, DARBE VE İHTALALLERİ KINIYORUZ”
“DARBE VE MÜDAHALELERDEN EN ÇOK ETKİLENEN EMEKÇİ KESİM OLARAK, DEMOKRASİMİZE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Demokrasi ve özgürlükten yana tavır alamayan milletlerin her zaman ağır bedeller ödemiştir. Oleyis Sendikası ve Konfederasyonumuz HAK-İŞ olarak her türlü darbe ve müdahalelerin karşısında, milletimizin yanında olduk. Darbeler tarihinin kara lekelerinden birisi olan 28 Şubat’a hizmet eden çevreler, 5’li çeteler tam anlamıyla hesap vermediği sürece, demokrasimizin üzerindeki gölge kalkmayacak.

Oleyis olarak, 77 yıllık onurlu tarihimizde olduğu gibi bugün de darbe, muhtıra ve başka kılıflara bürünmüş bütün antidemokratik müdahaleleri reddediyoruz. 28 Şubat darbesinin 27. Yılında bütün antidemokratik müdahaleleri nefretle lanetliyoruz.

Oleyis Sendikası olarak Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in ilkeleri doğrultusunda tüm anti demokratik yapı ve girişimlerin karşısında durmaya, demokrasimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye idealimizin devam edebilmesinin en büyük unsurlarından birisi hak ve hürriyetlerimizin kısıtlanmaması, inanç değerlerimizin baskılanmamasıdır.

Oleyis Sendikası olarak darbe ve müdahalelerden en çok etkilenen emekçi kesim olarak, demokrasimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz, nereden gelirse gelsin her türlü darbeye ve başka kılıflara bürünmüş antidemokratik müdahalelere dün olduğu gibi bugün de karşı olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz.

VEDAT BÖKE
OLEYİS SENDİKASI GENEL BAŞKANI

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım