Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

2024-04-22

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, ulusal egemenliğin ve çocukların bayramı olan 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyoruz!

23 Nisan 1920, Türkiye'nin tarihinde dönüm noktası olan bir gündür. O gün, Türk ulusu, kendi geleceğini belirleme iradesini ortaya koyarak bağımsızlığa olan yolculuğunu başlatmıştır. Bu büyük adım, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde gerçekleşmiş, ulusal egemenliğin temelleri bu gün atılmıştır.

Bu özel gün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ithaf edilmiştir. Onların umutları, coşkuları ve enerjileri, ülkemizin yarınlarını aydınlatıyor. Oleyis Sendikası olarak, çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek inşa etmeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya kararlıyız.

Bugün, ulusal egemenliğimizin ve demokrasimizin önemini bir kez daha hatırlayarak, birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık bir gelecek için çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Oleyis Sendikası olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz!

 

Sevgi ve saygılarımızla,

Vedat BÖKE

Oleyis Sendikası Genel Başkanı

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım