Hakis effat
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

2024-03-17

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ
“BİZ KURTULUŞ SAVAŞI’NI KAZANDIK, GAZZE’DE KAZANACAK”

Bugün, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri Anma Günü'nü bir kez daha gurur ve minnetle anıyoruz. 18 Mart, Türk milletinin eşsiz kahramanlığını, vatan sevgisini ve fedakârlığını tüm dünyaya gösterdiği bir gündür.

Çanakkale Zaferi, sadece askeri bir zafer değil, aynı zamanda azim, kararlılık ve inançla aşılamayacak zorluk olmadığını kanıtlayan bir destanın adıdır. O günlerde, vatan topraklarını korumak için canlarını ortaya koyan kahraman dedelerimiz, bizlere eşsiz bir miras bırakmışlardır.

Bugün, bu mirası yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak bizim en önemli görevlerimizden biridir. Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak, onların bıraktığı mirasa sahip çıkmak ve ülkemizi daha da ileriye taşımak için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.

Oleyis Sendikası olarak, şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmanın yanı sıra, Gazze'deki kardeşlerimize de en içten selam ve desteklerimizi iletiyoruz. Bugün, Çanakkale ruhunun bizlere öğrettiği kararlılık ve inançla, geleceğe daha güçlü ve umut dolu adımlarla ilerleyeceğimize olan inancımızı bir kez daha vurguluyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, şehitlerimizi sonsuz minnet ve şükranla anıyor, Gazze'deki kardeşlerimize olan desteğimizi bir kez daha yüksek sesle dile getiriyoruz.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım